Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Topic: new game?
Guest
Member
Posts: 9

Reputation: 0
new game?
on: September 25, 2010, 11:47

voor de moment ben ik de beta van testdrive unlimited 2 aant spele, en da spel is echt awesome (zoekt maar is bij goegel ofzo)


de vraag is nu of er in de clan nog interesse is voor tdu2 en daar mss als het spel uitkomt ook met de clan te beginne?


Guest
Member
Posts: 26

Reputation: 0
Re: new game?
on: September 25, 2010, 13:50

hmmm …. ik weet toch niet ze


ik denk als je echt wil dat we daar een server op krijgen dat je toch moet proberen ons wat meer te overtuigen. Ik heb het opgezocht en ben nog niet eens overtuigd of het wel een goed spel is. Denk er ook aan dat je zowizo met N moet praten als je een server op dat spel wil. Ik denk dat het antwoord nu nee zal zijn maar mss als je wat meer info geeft wrm we echt een server moete hebben op dat spel dat je op zn minst een klein kansje hebt op een ja.


Guest
Member
Posts: 9

Reputation: 0
Re: new game?
on: September 27, 2010, 17:50

daarom heb ik het ook op het forum gepost, en niet direct aan N gevraagd, gewoon om te kijken of er interesse is in de clan om daar een department te hebbe. btw, denk niet da het daar werkt met servers, maar da het enkele gigantische servers zijn gehost door de producers zelf (atari, en andere die ik niet meer weet :p )

ik zit nu in de closed beta van het spel, kan er niet veel overzegge omwille van NDA, maar wel dit: als ge graag racet in een open/bestaande wereld met luxe auto’s en alle logische features aan de auto’s (zoals al aangekondigt werken de pinkers echt, wa ik dus al een grote prestatie vind in de (online) race wereld)+ is er een volledige open wereld (ik dacht ergens gelezen te hebben 1200 miles straat in totaal) waar ge een club (maw: clan) kunt joinen, kunt gokken in casino, en nog veel meer waar ik dus nog niks over mag zeggen


Guest
Member
Posts: 26

Reputation: 0
Re: new game?
on: September 30, 2010, 14:45

Ik denk dat we eerder echt games moeten zoeken die leuk zijn maar vooral gratis. Als we van jou spel een server gaan openen dat moeten we teneerste zelf al dat spel kopen (niet iedereen gaat dit doen) dus met gevolg dat er maar paar man van de L00S3RS hierop zal spelen en dan gaan er wrss nog mensen volgen die daar, daar en daar nog een server willen. Zo krijg je een clan die gesplitst is over verschillende games wat ook niet echt de bedoeling is.


Zoals ik al zei denk ik dat we beter bij leuke en gratis games blijven waar iedereen op kan zonder al te veel moeite.


Anders moet je eens een mini-lan organiseren en paar mensen uitnodigen é 🙂 kan je af en toe je spel met andere mensen spelen.


Guest
Member
Posts: 9

Reputation: 0
Re: new game?
on: September 30, 2010, 17:36

ja das ook mogelijk :p


mja het zou idd een te kostelijke grap worde, kgeef u wel gelijk

maar kdacht van: het is het probere waard om het te vrage he :p


Guest
Member
Posts: 26

Reputation: 0
Re: new game?
on: September 30, 2010, 18:09

nee hedde ja kunde krijge 🙂 en meestal wordt proberen (en hard je best doen) beloond dus wie weet ?


Pages: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2; Page loaded in: 0.031 seconds.

Comments are closed.